Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden. Bij hardlopen kunnen verschillende blessures ontstaan welke goed te behandelen zijn door de fysiotherapeut.

Bij Run Fit bent u niet alleen op het juiste adres voor loopschoenadvies.

De medewerkers van Run Fit zijn fysiotherapeuten werkzaam bij Fysio Xtra. Vanuit deze hoedanigheid is er een gedegen samenwerking om eventuele sportblessures snel te onderkennen. Eventuele sportgerelateerde klachten kunnen zowel sportpodologisch als fysiotherapeutisch bij Fysio Xtra behandeld worden. 

 

 

 

Ons team

Tijmen

Sinds 2012 jaar ben ik gestart met hardlopen en heb inmiddels 3 hele marathons op mijn naam staan. Momenteel heb ik mijn nieuwe uitdagingen gevonden in de triathlon. Het hardlopen heeft bij mij als fysiotherapeut de interesse gewekt voor sportpodologie en het uitmeten van de juiste schoen voor ieder individu. Mede met de kennis en mijn diploma sportschoenspecialist denk ik mensen van de juiste adviezen en informatie te voorzien wat betreft de hardloopschoen.

Bertrand

Als fysiotherapeut en sportpodoloog, met hardlopen als hobby, ben ik mezelf bewust dat de juiste schoen veel blessureleed kan verkomen. Voor mijzelf is een goede schoen essentieel in verband met mijn eigen blessuregevoeligheid. Door mijn medische kennis en diploma voor sportschoenspecialist en mijn passie voor het hardlopen denk ik met de meetmethoden van Run Fit perfect in te kunnen springen op de behoefte van de klant en diens voeten.