Meetsysteem

Bij Run Fit maken wij gebruik van de laatste technologie van LFT (Last Foot Technology). Wij maken een analyse van het looppatroon en de voetafwikkeling met behulp van een voetscanner, drukmeetplaat en video-opnames. In tegenstelling tot de meeste hardloopspeciaalzaken maken wij een drukmeting tijdens het hardlopen en niet alleen een statische meting bij stilstand. Hardlopen is immers een dynamische beweging!

 

Aan de hand van de resultaten kunnen wij u de juiste sportschoenen adviseren. U zult zien; hardlopen op een passende schoen is een stuk makkelijker en leuker!

 

Ons team

Tijmen

Sinds 2012 jaar ben ik gestart met hardlopen en heb inmiddels 3 hele marathons op mijn naam staan. Momenteel heb ik mijn nieuwe uitdagingen gevonden in de triathlon. Het hardlopen heeft bij mij als fysiotherapeut de interesse gewekt voor sportpodologie en het uitmeten van de juiste schoen voor ieder individu. Mede met de kennis en mijn diploma sportschoenspecialist denk ik mensen van de juiste adviezen en informatie te voorzien wat betreft de hardloopschoen.

Bertrand

Als fysiotherapeut en sportpodoloog, met hardlopen als hobby, ben ik mezelf bewust dat de juiste schoen veel blessureleed kan verkomen. Voor mijzelf is een goede schoen essentieel in verband met mijn eigen blessuregevoeligheid. Door mijn medische kennis en diploma voor sportschoenspecialist en mijn passie voor het hardlopen denk ik met de meetmethoden van Run Fit perfect in te kunnen springen op de behoefte van de klant en diens voeten.