Run Fit in de De Zakengids

WAARDENBURG - Sinds april 2013 is de Betuwe een hardloopspeciaalzaak rijker. Run Fit, gevestigd in de fysiotherapiepraktijk Fysio Xtra te Waardenburg, is opgezet door Tijmen Kooij en Bertrand Scheffers.

 

Beiden zijn fysiotherapeut en sportpodoloog en in hun vrije tijd enthousiaste beoefenaars van het hardlopen. In hun praktijk bij Fysio Xtra zien zij regelmatig blessures als gevolg van minder geschikt schoeisel en/of verkeerde looptechniek.

Aan het woord is Tijmen Kooij: “Te veel beginners lopen blessures op door een onverstandig trainingsprogramma of door de aankoop van verkeerde hardloopschoenen. Allereerst maken wij een scan van de voetzool, waarbij wij kijken waar de grootste drukbelasting in de voet ligt. Daarnaast filmen wij met behulp van een speciale camera de looptechniek van de klant en gedurende deze test wordt er tevens via de unieke drukmeetplaat gemeten wat er gebeurt in de voet tijdens het hardlopen. Aan de hand van deze metingen en onze medische kennis kunnen wij een professioneel passend advies geven voor de juiste hardloopschoen. Ons motto luidt dan ook: “hardlopen gaat pas goed met de juiste schoen aan je voet”.
Run Fit verkoopt diverse merken hardloopschoenen en bijbehorende accessoires.
Bertrand Scheffers: “Wij hanteren normale winkelprijzen en werken alleen op afspraak. Hierdoor krijgt de klant de optimale aandacht en het beste advies. Ook merken wij dat er behoefte is aan professionele hardloopbegeleiding. Wij geven regelmatig de hardloopclinic Run je Fit voor de beginnende hardloper. Bij deze clinic wordt op een verantwoorde manier gestart met hardlopen en krijg je advies over de opbouw en de techniek bij het hardlopen. Op onze website vindt u veel meer informatie, maar u kunt natuurlijk ook even bellen voor nadere informatie of het maken van een afspraak”.

 

Run Fit
Steenweg 65a
4181 AK Waardenburg
t: 06-37004667
e: info@run-fit.nl
w: www.run-fit.nl