Run Fit

Run-Fit

Run Fit is de gespecialiseerde hardloopzaak van West-Betuwe.

Het team is door de fysiotherapeutische en sport-podologische achtergrond gespecialiseerd in het adviseren  welke hardloopschoen het meest geschikt voor u is.

Bij Run Fit wordt u snel en professioneel geholpen. Er wordt een uitgebreide voet- en loopanalyse gemaakt door de sportpodoloog. Deze analyse geeft een goede indruk welke hardloopschoen het beste bij u als persoon past.
 

U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de juiste schoen, Run Fit beschikt namelijk over een uitgebreide collectie aan hardloopschoenen.
 

Openingstijden: maandag t/m zaterdag alleen op afspraak. 

Ons motto luidt dan ook: Hardlopen gaat pas goed met de juiste schoen aan je voet!

 

 

 

Ons team

Tijmen

Sinds 2012 jaar ben ik gestart met hardlopen en heb inmiddels 3 hele marathons op mijn naam staan. Momenteel heb ik mijn nieuwe uitdagingen gevonden in de triathlon. Het hardlopen heeft bij mij als fysiotherapeut de interesse gewekt voor sportpodologie en het uitmeten van de juiste schoen voor ieder individu. Mede met de kennis en mijn diploma sportschoenspecialist denk ik mensen van de juiste adviezen en informatie te voorzien wat betreft de hardloopschoen.

Bertrand

Als fysiotherapeut en sportpodoloog, met hardlopen als hobby, ben ik mezelf bewust dat de juiste schoen veel blessureleed kan verkomen. Voor mijzelf is een goede schoen essentieel in verband met mijn eigen blessuregevoeligheid. Door mijn medische kennis en diploma voor sportschoenspecialist en mijn passie voor het hardlopen denk ik met de meetmethoden van Run Fit perfect in te kunnen springen op de behoefte van de klant en diens voeten.